Löspromenad på stora ängen.

Kategori >> Allmänt
2010-05-22 @ 10:24:00


 

I vanlig ordning blev vi väckta sådär lagom jättetidigt, första rastrundan fick Lego spel på något ljud och sprang panikartat mot dörren. Okej, inte jättekäckt. Rastrunda två gjorde han inget vettigt ute heller, men verkar tycka det är ypperligt trevligt att kissa på vardagsrumsmattan nu, sen någon dag tillbaka. Inte jätteokej det heller.

Sen tog vi tag med hårdhandskarna, inte bokstavligt talat men vi gick ut på den stora ängen vi har i närheten. Lego har en tendens att vara mycket bättre på att följa och hänga med när han är lös, har han kopplet tycker han mer om att bara sitta på rumpan och vägra gå. Därför är den stora ängen ypperligt bra för då får vi alla röra på oss lite grann och han hänger efter oss som, ja en hund! (Med koppel på iochförsig men släpandes i marken om vi skulle behöva ta tag i honom)

I utkanten av den stora ängen finns en översvämmad bäck. Äntligen fick vi riktig användning för våra jättedyra, nyköpta stövlar och vi plaskade glatt ut i vattnet och Lego var snabb på att följa efter.

Lite läskigt tyckte han nog det var men han gick ut flera gånger så han blev lite blöt om magen och sen såg han sådär tragiskt söt ut med jättepinniga ben efter att pälsen plattat till sig så.

Sen lunkade vi hem och lilla Lego somnade på hallgolvet. Mysigt.


Kommentarer


Postat av: Mina Marie

FÅTT NY BLOGG, KOMMENTERER ALLTID TILBAKE <3

2010-05-24 @ 13:07:37

URL: http://mms.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0