Stackars Pegoplutt.

Kategori >> Allmänt
2010-11-06 @ 00:01:11


Åh :(

Imorse ringde jag till djurkliniken och de bad oss komma dit för en undersökning av öronen och klådan. Veterinären var urgullig, med precis lagom skånsk dialekt och Lego gillade henne och skötte sig förvånansvärt bra. Hon konstaterade att det iallafall var irriterat i öronen, rött och så, sen tog hon ett "gegg-prov" på en tops till labbet. Vi pratade om öronskabb och att det kanske är svamp pga någon allergi. Öronskabb kan man inte se så bra, så det slutade med att hon skrev ut recept på något parasitmedel för säkerthets skull, samt ett klåddämpande medel att hälla rätt i öronen.

Nu ska vi avvakta. Parasitmedlet ska tas igen om 14 dagar och det andra vid behov. Om det inte är bättre om ja, 2-3 veckor så kan det vara så att han är allergisk mot något, kanske sitt foder. Så, går det så långt så ska vi köpa allergifoder och testa några veckor, och blir det inte bättre då heller så ska vi på återbesök och göra allergiutredning :(

Hoppas, hoppas det går över nu. Självklart för hans egen del och sen för vår del också, som idag fick lägga ut ca 1300 kr på besöket på kliniken och medicinen. Usch för det.

Annars är han iallfall pigg och glad :D


Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0